Åkte skridskor igen!

Idag har vi inte gjort så mycket,jag har sytt lite igen på mina klänningar till Maja, Wille har spelat sitt Blixten spel. Han har inte kunnat spela på flera dagar pga att det varit slut batterier i kontrollen. Så han var överlycklig när mamma hade fixat den! =)

Hade maten färdig tills Jonas slutade och sedan for vi till Kulleisen och åkte skridskor. Willes kompis Elliot var också där med sin pappa och farfar. Han är så duktig nu på att åka,men ibland blir han slö och vill att man ska dra runt honom på isen,inte så konstigt iof han är ju liten ännu..... Här kommer några bilder på vår duktiga kille,det är dock inte så bra kvalite för det är taget med mobilen.

                              


Efter att vi åkt skridskor for vi till Jonas kompis och hans tjej och hälsade på,har inte vart där på hur länge som helst. Usch vad man känner sig dum! =)

Imorgon blir det nog sovmorgon och bara att ta det lugnt!


Sytt och varit på ranten....

Idag har jag fortsatt med mina klänningar till Maja, den i grönt har blivit färdig och mössan som hör till med. Håller nu på med den bruna med blommor,mössan är klar men inte klänningen. Är riktigt kul att pyssla med det! Hon lever om som bara den ibland och bökar så det ilar och gör ont,menmen det får man stå ut med! =) Det är ju bra att hon är livlig!

Väntar på att få höra från skolan angående min Webbdesign så att jag kan fortsätta med den hemma,behöver ett program som inte går att få tag på.... Ska även höra med lärarna om jag kan få göra proven innan Bf. Får väl se vad dem säger.

Idag har jag och Wille och Cesar varit hos Marianne och hälsat på. Hundarna går riktigt bra ihop nu och det är så skönt,förutom att Cesar är lite smått översexuell ibland =). Stackars Raja! Hon blir less på honom!

Vi blev bjudna på mat där,jätteskönt. God fiskgratäng var det!

Nu ligger Wille och Jonas i sängen och myser och jag ska väl också börja gå till sängs snart!

Sytt babykläder!

Idag har jag suttit och knåpat ihop lite babykläder, två olika klänningar med matchande mössor till =), dem blir så fina- Har lite kvar på den ena,ska fortsätta på den imorgon.

Annars har jag och Wille bara tagit det lugnt idag och myst framför tv:n. Min mormor kom förbi en sväng på dagen och vi fikade goda bullar som hon tagit med! =) Mums!

Jonas for och tränade på kvällen och jag och Wille har suttit och knåpat vid köksbordet. Sen har jag bänkat mig framför Tv4 faktas Förlossningskliniken och Riskförlossningar. Handlade mycket om barn med hjärtfel och medfödda defekter idag så man kände igen sig i situationen! Det är ju tur att det går bra för dem flesta annars han man ju grinat konstant!

Nu ska jag gå och sova, Godnatt!

Skola och skridskoåkning!

Idag har jag hållt på med skolan,lämnat in lite uppgifter och sedan har jag varit med min mormor på stan. Har kollat lite barntyger så att man kan sy några söta kläder. Ska bli kul att se hur dem ser ut när dem är färdiga =). Har aldrig sytt babykläder förr.

Nu på kvällen har vi varit och åkt skridskor med Wille,i början var det lite vingligt men i slutet behövde vi inte ens hålla i honom utan han åkte själv med sin hockeyklubba och puck. Att dem lär sig fort, inte skulle han hem därifrån heller.....det var hans nya hem sa han =) Haha...lillgubben! Sätter kanske in en bild under kvällen,på duktiga kille!

Svängde förbi min syster och Markus efter vi vart på isen och fikade lite och surrade lite strunt! =)

Nu ska jag kolla till Wille!

Tillbaka från stugan!

Så är man hemma igen efter några dagar i Kalix,har hunnit med en hel del skola där och Wille har fått vara ute och leka. På fredagen for vi till Haparanda och Torneå. Det blev såklart en visit till IKEA, blev att inhandla en ny bäddmadrass till sängen, nya lakan och en potatispress(det är ju så mumsigt med pressad potatis).

Wille skulle såklart in på Barnens hus, där hittade han en bil från Cars(såklart!) som kan köra på bakhjulen. Han hittade även ett dataspel från Nicktoons och en målarbok. Vi köpte även ett babygym till Maja från Fischerprice och en ny "godkänd" nappflaska.



I Torneå besökte vi "på gränsen", det blev mest att köpa lite kläder åt Wille och några söta tjejkläder åt Maja. Jonas hittade ett par riktigt läckra jeans och ett par andra snygga khaki färgade byxor.

Det blev en heldag där,så när vi kom hem var hundarna alldeles tokiga. Jonas föräldrar har en Softcoated terrier som heter Raja. Hon och Cesar kom riktigt bra överens och har busat konstant hela dagarna. De har fått springa lösa ute och bara njuta!

Lördagen har vi varit i stugan(Jonas föräldrars stuga) och tagit det lugnt,jag har fått riktigt mycket gjort i skolväg och ligger nästan en vecka före i allt. Måste ju försöka göra allt lite snabbare föratt få det mesta färdigt till när Maja kommer. Webbdesignen är riktigt rolig nu när det börjar se ut som någonting.

Stugan imorgon!

Imorgon ska vi packa bilen och åka till stugan för första gången i år. Det ska bli så skönt,kommer att vara där till söndag och bara ta det lugnt. Blir väl även en tripp till Haparanda och IKEA. =)

Vi ska sova i Jonas föräldrars stuga så vi slipper öpppna våran ännu.

Nu ska jag börja packa lite smått!

Det är en liten flicka!

I min mage växer en frisk liten flicka,vi är så lyckliga och Wille tycker att flickan ska komma snart! =)




Scrapbooking detaljer kommer från Design by Ginger.

Skola och ultraljud!

Imorse var jag tvungen att stiga upp vid sju igen för jag hade lektion kl 8. Office till max,det gick riktigt bra. Hade sedan två timmars håltimme och passade på att gå till mommo och fika =)

Nästa lektion var Organisation och ledarskap där vi vi gjorde en SWOT på en firma som det berättades om i boken.Var ganska intressant. Gick direkt till datasalen när vi slutade för sedan hade jag Webbdesign, satt och gjorde det jag hann med innan vi skulle till lasarettet för Ultraljudet.

Frågade läkarn när vi kom och vi kunde få veta könet för att det inte gick att se på rutinultraljudet. Han gick med på det! Men vi började med hjärtundersökningen,allt var bara bra. Två kammare,två förmak, två klaffar som funkade.Aortan och lungpulsådern verkade gå från rätt ställen och aortabågen såg fin ut. Så allt var toppen! Barnet var friskt. Sen tog vanliga läkarn över och kollade upp könet åt oss,så nu vet vi att vi väntar en liten FLICKA!

Vad kul! En av varje igen... =)

Sjukgymnast ock skola!

Har haft två lektioner idag varav den första var 8,15 på morgonen. Trodde att jag skulle dö när jag klev upp,har inte gått upp så tidigt på flera veckor. Men jag kom iaf i tid efter att vi släppt av Wille hos min mormor.

I vanliga fall hade Jonas vart ledig men han skulle jobba lite extra.

Hade Office till max på morgonen och det gick bra, är inte alltför långtråkigt iaf =). Det är bra att kunna!

Klockan ett hade jag tid till sjukgymnasten, hon gjorde en undersökning och sedan fick jag akupunktur. Gjorde ont som tusan,eller det spände i alla muskler och nöp. Lite lustig känsla egentligen! Får se efter några gånger om det funkar,ska tillbaka på torsdag morgon för en andra akupunktur.Hoppas att det lindrar lite iaf!

Klockan 14,45 hade jag nästa lektion,Webbdesign. Det var riktigt kul, ändå har vi bara börjat =) Så snart kanske jag kan göra en riktig hemsida!

Har suttit och pluggat lite vid datorn mednas Wille vilar här uppe. Imorgon har jag bara en lektion, Organisation och ledarskap. Vid 10,så det blir lite mer sovmorgon iaf!

Snart,snart är det onsdag och vi får se vårt lilla pyre igen  =), längtar så mycket!

Vecka 23

Tänkte sätta ut en ny magbild innan man byter vecka igen, den är tagen för någon dag sedan. Vecka 23. Tänkt vad skönt om den alltid hade kunnat vara såhär lagom..... =)



Nu har bebisen vaknat i magen också,den tycker inte om när jag sitter vid datorn. Blir väl lite trångt då kanske... =) Stackars bebis,för jag sitter ju här ganska ofta! Sen är den så gullig att den oftast sparkar nere i magen,så att man blir ännu oftare kissnödig,är ju nog när man har Uvi.

Nu ska jag gå och titta en film, Godnatt!

Lite kläder igen...jag vet jag är omöjlig...

Nu har jag vart och shoppat kläder igen, kan helt enkelt inte hålla mig =). Men jag har velat ha dem redan åt Wille men var för snål,men nu tog jag och bestämde att om det blir sista barnet nu så kan den ju faktiskt få dem.Annars är det ju kanske försent. Pratar om kläderna från Lundmyr,dem är ju så söta!

         



                


Funderar på att inhandla en mössa som också passar till,men jag får se!

Försöker börja med skolan....

Sitter och försöker börja med Word boken i Office till max kursen,men man är ju så seg.... =)

Har varit och hämtat upp Jonas skridskor som jag köpte igår,och dem verkade passa som tur var. Så nu ska han och Wille fara och testa åka någon dag. =)  Wille har nämligen fått ett par miniskridskor av min moster. Var även förbi jobbet med mina sjukskrivningspapper och fick min julklapp,bättre sent än aldrig....fanns en massa gott....

Vi var även till Almas grav och tände ljus och tog undan lite snö från sakerna.

Blir nog en lugn kväll,med lite godis och mys framför tv:n.

Shoppat babykläder!

Idag har vi varit på stan med Erika och tittat på babykläder =), hittade några söta på Lindex. Är ju så kul att handla sånt så man kan köpa hur mycket som helst. Längtar som en tok till onsdag nu....och hoppas att läkaren är snäll och säger åt oss om det är en pojke eller flicka!

Wille hittade också saker som han tyckte att vi skulle köpa åt bebisen,men man är ju helt inne på pojksaker =).

Har ätit god hemmagjord pizza idag och nu ligger Wille och tittar Svampbob. Jag sitter och försöker få tiden att gå framför datorn...

Urinvägsinfektion igen!

Har varit hemma ännu idag pga att jag knappt sovit inatt är så täppt i näsan så det bara dunkar i skallen,usch... Dessutom ringde min Bm idag och sa att jag fortfarande hade Urinvägsinfektion så nu ska jag börja äta ett annat penicillin,så förhoppningsvis ska det ta bort det!

Var ändå skönt att man inte bara gick och var nojjig för ingenting.....

Ska ta dem nu i en vecka,så jag hoppas verkligen att dem hjälper bättre!

Har mailat min mentor för att höra om jag missat mycket i skolan och vad jag kan göra hemma, är lite svårt såhär i början när man inte ens har böcker. Väntar fortfarande på svar!

Sjuk och ischias som tusan!

Hade feber inatt och känner mig riktigt slut i hela kroppen,huvudet värker och har lite ont i halsen. Kul att bli sjuk så här lagom när skolan börjar,så nu i eftermiddag måste jag ringa runt till alla lärare och höra vad jag missat idag. *suck*

Min ischias har dessutom blivit flera gånger värre,nu värker det i hela benet konstant och det domnar mycket oftare. Håller på att domna nu och jag har suttit vid datorn högst fem minuter. =(

Tur att jag har fått tid till sjukgymnasten på måndag iaf,jag hoppas ju på akupunktur och lite träning i mild form så att man kan röra sig iaf! Jonas for nyss på jobbet och Wille sitter och spelar Blixten spelet på nintendot. Det blir nog en väldigt lugn dag idag.

Om

Min profilbild

ida

RSS 2.0