Avbokning och stan idag

Sitter här på vandrarhemmet och kikar runt på internet, idag har vi kunnat ta lite sovmorgon. Har varit in till reception och avbokat sista natten här så dem skulle skicka tillbaka pengarna till mitt konto. På en stund är det stan som gäller.Tråkigt bara att man ska ha så lite pengar. Men jag ska försöka hitta någon liten sak var åt barnen iaf.

Börjar kl 13 med Bild och efter det Drama. Ska bli kul....men nervöst.....drama inför en klass på över 40 pers.....huuuah

Nu ska jag gå och ta en kopp the medans jag väntar på Cecilia och Sandra.

Trivs jättebra med skolan hittills och det känns verkligen bra!!


I skolan

Idag har vi haft skoldag från 8,55 till 18,00.......massor med info och lektioner. Pedagogik och Etik har vi haft idag. Intressant men man var väldigt trött på eftermiddagen. Man är inte van att sitta. :)

Imorgon har våran grupp sovmorgon och börjar först kl 13. Så vi tänkte ta en tur på stan, jag, sandra och cecilia.
Vi har Bild och drama imorgon så det ska bli intressant.

Sitter på vandrarhemmet och har just ätit,är fullt här nu men bara en massa trevliga folk. Så det går bra.

Har inte så mycket mer att skriva idag,ska försöka börja med vår första kursuppgift tänkte jag.



Ikväll bär det av...

Idag eller rättare sagt ikväll bär det av till Luleå. Åker med några andra tjejer härifrån som också ska gå samma utbildning, ska bli intressant att se vilka dem är. :)

Vet inte alls hur pass mycket saker man bör ha med sig dit,men i värsta fall får man väl köpa där.

Nu hoppas jag mest på att jag kommer med några normala personer i samma rum :) Vet inte om man vågar ha mobilen och börsen löst där. Jag får väl sova med dem..hehe

8,55 på måndag morgon börjar vi med Upprop. Sedan börjar lektionerna.

Ska ta med lilldatorn så jag kan sitta på internet om kvällarna på vandrarhemmet. Då har man lite att göra iaf.


Klädlådor

Idag har vi fixat varsinn klädlåda åt barnen i hallen, med sina egna namnskyltar på. Wille fick såklart välja själv och vad väljer han då om inte en döskalle. :) Maja fick en Lilla My, för det är precis så hon är.....mycket humör,hittar alltid på nya upptåg men ändå kan man inte låta bli att tycka om henne :)


Fina barnen..

Tänkte bjuda på bilder på barnen från idag,Wille som sitter vid datorn med sitt nya Bolibompa spel och Maja som spatserar omkring och spexar inför kameran.





Kalas och bus

Idag har Wille haft kalas för sina kompisar, han hade en toppendag med massa bus,massa presenter och massa glass :)

Jag hade det trevlig med alla föräldrar och sedan mindre trevligt med all städning. :)

Imorgon bär det av till Luleå,har inte förstått det ännu tror jag.

Nu sitter Wille och spelar ett dataspel han fått i present på vanliga datorn så jag får använda den lilla. Maja kommer hit alltid ibland och tycker att jag ska smaka ur muggar och fat. Hon har fått en jättefin Micki spis/ugn av sin mormor och morfar idag.Den har hon lekt med hela dagen. :)

Det blir en lugn kväll...


Reima åt Maja

Har hittat en fin overall till Maja som hon kan ha när det börjar bli vinter ,från Reima. För 150 kr, det ni är billigt.... den hade endast lite nötta knän. Men för småbarn som bara kan ha samma storlek en kort stund så känns den helt ok. Budade på Tradera och kom väldigt billigt undan.


Godiskväll och mediciner

Ikväll har Johanna,Lowe och Ella varit här och haft godiskväll med oss :) Pojkarna busade och lekte konstant så att dem nästan inte hade tid för godiset. :) Ella och Maja bråkade om leksaker och åt russin och popcorn. Ella åt så fint...tog en åt gången. Maja tar en hel näve och kör in i munnen. Knasungen!

Hade en jättetrevlig pratstund. Det måste göras om snart.

Har tagit min första tablett mot mina ben,ska bli intressant att se hur det funkar med dem.

Hade dessutom kvar min Uvi,som jag alltså haft nu i över 2 veckor......inte konstigt att jag haft ont i magen och ryggen och "där nere". Skönt att veta vad det var iaf och har nu fått nytt penicillin. Är dem där Gbs bakterierna som spökar igen,som gjorde att jag fick Uvi när jag väntade Maja. Sådana som inte syns på ett vanligt urinprov utan måste skickas på odling. Besvärligt!

Har plockat undan lite här nu och ska snart gå till sängen tror jag.

Restless legs

Har varit till läkarn imorse pga mina kramper och sendrag och krypningar i benen. Visade sig att jag har något som kallas Restless legs. Ingen vet exakt varför man får det,men det är till viss del genetiskt. Har man väl fått det så har man det resten av livet...tyvärr....

Men det fanns iaf mediciner som hjälper och det kändes skönt att höra. Så dem perioder jag har känningar så får man ta dem.

Man kan då verkligen få allt möjligt......usch vad trist....

Testar lilldatorn.

Sitter och testar min lilla dator jag fått av Mamma och Pappa. Har installerat internet och sitter och bläddrar runt på olika sidor. Det funkar riktigt bra :)


Lämnat på dagis...

Idag har vi lämnat lillgumman själv på dagis första gången. Och det gick jättebra. Inte en tillstymmelse till gråt,hon hade bara lekt och busat Ätit som en häst och hunnit bajsa ;) Imorgon är dem där igen 9-12. Nästa vecka börjar sovningen där.

Vi har varit  och inhandlat ett par överdragsbyxor åt Maja till dagis, varit och handlat och tittat bilar under tiden barnen var på dagis.

När vi hämtat barnen gick jag och dem till mormor och morfar. Hade tid till logopeden med Wille kl 14,30 så dem följde med och tog hand om Maja. Gick jättebra hos logopeden och han är så duktig. Han älskade spelen dem spelade och nu har vi fått göra ett likadant hemma :) Så det ska nog gå bra det här!

For tillbaka till mormor och morfar,satt där en stund och surrade.Hittade kläder åt Maja som vi fått av en som mormor känner,jättefina i strl 92. Kollade efter lite presenter åt min älskling, så nu tror jag att jag vet vad han ska få ;)

Lagade köttfärsås till middag, blev helt Ok. Barnen åt som bara den iaf.

Nu sover dem och jag har plockat undan lite, hängt upp tvätt och satt igång en till maskin. Snart är det dags för sängen för mig med.

Livet på BB

Nu ska jag strax gå upp och titta Livet på BB, och kika på en massa mysiga små bebisar :)

Gonatt,skriver mer imorgon!

Synkontroll


Har äntligen tagit mig för att boka tid för synkontroll då det känns som att jag måste kisa med ögonen ibland och det blir ansträngt. Ska till Specsavers den 8/9. Så få se om det visar på någonting.


Maja filuren

Min lilla filur är bara och busar med pappa när han vilar ;)


Fin tunika!

Har fått en sådan fin tunika av min mormor,så nu måste jag visa upp min outfit for the day  ;) Älskar den verkligen!



Om

Min profilbild

ida

RSS 2.0